Egyéb

Légy a törzsvásárlónk!

A hűségprogrammal szeretnénk értékelni, hogy a Dream Lovasbolt webáruház vásárlói csapatába tartozol. A következőkben részletesen megismerkedhetsz a részletekkel és megtudhatod, hogyan gyűjthet pontokat és hogyan válthatod be azokat.


A Hűségprogramunkat 2020. január 01 kezdettel indítjuk.


1.Részvétel feltételei minden regisztrált, webáruházban vásárló részt vesz a
hűségprogramban.
2.Pontok gyűjtése automatikusan történik, vásárláskor, a vásárlás ellenértékének jóváírásával egyidejűleg. Minden teljesen kiegyenlített vásárlás után hűségpontokat írunk jóvá az ügyfél virtuális számláján. A vásárlónak a rendelés összege után (termék értéke) 5%-nak megfelelő hűségpontot adunk. Az ügyfél az aktuális egyenlegét a saját fiókjában érheti el.
3.Pontok jóváírása nulla értékű termékekre (pl. próbacsomagok, ajándékok), beváltott utalványokra, illetve újbóli kiszállításra nem gyűjthetők. Amennyiben a rendelési érték és a fizetendő összeg eltér (pl. visszaküldés, vagy hibás szállítás miatt), csak a ténylegesen kifizetett érték után járnak. A jóváírása automatikusan történik, amikor az ellenérték maradéktalanul kiegyenlítésre kerül. Technikai okok miatt a teljesített fizetés a rendszerben egy nappal később íródik jóvá. A jóváírása a kerekítés szabályai szerint történik. A jóváírt pontokat mindig azon vásárlónak írjuk jóvá, aki a rendelést küldte. A hűségpontok nem ruházhatók át.
4.Extra Pontokat lehet gyűjteni. Új regisztrált vásárlónak az első vásárlása után automatikusan 500 Hűségpontot írunk jóvá. Facebookon megosztják, vagy Instagramon bekövetik webáruházunkat. Mindkét esetben 200-200 Hűségpont íródik jóvá első alkalommal. Nagyon fontos a vásárlók visszajelzése az általunk forgalmazott termékekről, ezért egy – egy rendelés utáni vásárlói visszajelzéseket is jutalmazzuk. A visszajelzéseket akkor tudjuk értékelni, ha a vásárolt termékekről fotó készül a használata során, és írásban a termékről leírják nekünk a tapasztalatokat, hiszen mi is így tudjuk a forgalmazott termékek kínálatát alakítani. A visszaküldött véleményeket 500 ponttal jutalmazzuk. A visszaküldött véleményeket és fotókat Instagram és Facebook oldalunkon tesszük közzé, ezért csak azon vásárlók küldjenek visszajelzést, akik ezzel egyben hozzájárulásukat
adják. Hírlevelünre való első feliratkozáskor 100 pontot írunk jóvá.
5.Pontok beváltása- a vásárló beválthatja az összegyűjtött pontjait a következő vásárlásnál. A következő rendelés leadásánál a „PÉNZTÁR”-nál tudja beírni a felhasználni kívánt pontokat. Minden egyes beváltott 1 db pont 1Ft-al csökkenti a fizetendő összeget. A beváltott pontok automatikusan levonódnak a egyenlegéből és a vásárlási érték végösszegéből, csak a fennmaradó részt kell kiegyenlíteni. Egy vásárlási tranzakció során minden összegyűjtött pont levásárolható, de a pontokkal a vásárlási összérték maximum 50%-a fizethető ki. A pontok nem válthatók be akciós termékekre, illetve nem vonhatók össze más akciókkal.
6.Program megszűnése a lovas webáruház fenntartja magának a jogot, hogy
bármilyen időpontban megszüntesse vagy egyéb más programra cserélje,
valamint a részvételi feltételeinek módosítására, vagy változtatására. A feltételek módosítását vagy változtatását az webáruház honlapján hozzuk nyilvánosságra.