Promóció

SoftShield – Az emberre tervezve…

SoftShield az innováció, az átalakulás és az evolúció szinonimája!

  Ezekkel az elvekkel feltárjuk látásmódunkat és fejlesztjük kifejezőerőnket! A kreativitás olyan ötleteket formál, amelyek túllépnek a hétköznapok határain, és innovatív képet alkotnak a jövőről. Folyékony perspektíva, amely olyan alapértékekre összpontosít, mint a kreatív véleménynyilvánítás szabadsága és  létező újraértelmezése.

  Kíváncsiság, szenvedély, intuíciók, bátorság, etika: ezek az értékek válnak a preferált nyelvvé, amelyen keresztül kifejezhetjük univerzumunkat és felfedhetjük látásmódunkat. Fedezd fel a látszólag távoli univerzumokat, természetes hozzáállásunkkal, hogy túllépjünk a hétköznapi megszokásokon, és  új kihívásokkal nézünk szembe, új tapasztalatokat szerezzünk és leküzdjük a jelenleg korlátokat és kitűzzük az új célokat.

 

A SoftShield egy dinamikus és kényelmes technológia, új és exkluzív, nélkülözhetetlen és teljesen innovatív. Az élsport „feszültséggel” jár:

  • kitartásra,
  • önfejlesztésre,
  • a határok feszegetésére,
  • a tökéletességre való törekvésre tanít, a fejlődés és a cél elérésének teljes megélésére.

Tapasztald meg a sport szellemét abban a felszerelésben, amely szinte egybeforr veled! A SoftShield biztosítja a mozgás teljes szabadságát, tökéletes érzékelést és a személyiség és egyéni stílus teljes megőrzését. Magabiztossá tesz, hogy bátran szembenézz a kihívásokkal és elérd céljaid, mindig könnyűnek, kényelmesnek érezd a bőrödön a biztonságot…

 

A Softshield egy nagy teljesítményű védő felsőruházat, a szövetre hőillesztett védő exoskeleton-nal, ennek köszönhetően rendkívül könnyű és kényelmes viselet. A védelmet egyedi és különböző, speciális ütéscsillapító anyagból készült betétek biztosítják.

A varrat nélküli anyag stabilan és optimális helyzetben tartja a védő részt, nyomáspont nélkül. A beépített védőbetétek speciális hidrofób viszkoelasztikus nitril gumiból készülnek,  ezért pehelykönnyűek és kiváló ütéselnyelő képességgel és lassú molekuláris memóriával rendelkeznek.

A betétek méretben és változó vastagságban rendelhetők, traumatológiai kutatások és tanulmányok alapján, amelyek meghatározták a legsérülékenyebb és érzékenyebb zónákat. A védelmi rendszer minden egyes betétje szétválasztott és független egymástól, hogy garantálja a maximális mozgásszabadságot korlátok és költségek nélkül. Varratmentes anyaga kivételes légáteresztő képességgel rendelkezik, ultravékony, kétirányú nyúlással és fokozatos kompressziósnyomással a „Body Mapping Analytics in Action Activity” szerint. A kialakítása kiváló tartást biztosít, és stabilan és optimális helyzetben tartja a védő kockákat, elkerülve a csavarodás és elmozdulást, ütközés vagy esés esetén. Rendkívüli biztonság és tökéletes illeszkedésben, maximális kényelemben és eleganciában!

A termékek elérhetőek a webshopon! Nem csak lovassportra!

További termékcsaládok elérhetőek specifikusan:

  • lovaspólóhoz
  • síeléshez
  • motorozáshoz
  • biciklizéshez

Minősítés és szabványok:

Certifications