A kínálatunkban szereplő termékeket kizárólag webáruházunkon keresztül lehet megrendelni!
(Telefonon, e-mailben facebookon NEM) Cégünk nem üzemeltet boltot csak webáruházon keresztül tud rendelni! A helyszínen kereskedelem nincs!

A megrendelés elküldéséhez nem szükséges regisztráció!

A Napi és Heti akiós termékek mindegyike rendelésre érkezik, a készlet erejéig, vagy visszavonásig vásárolható meg!

Akciós, leértékelt vagy kifutó terméket rendeltél előfordulhat, hogy a raktárról elfogy igy a szállítástól elállunk, amennyiben lehetőségünk van akkor késöbbi szállítást vagy hasonló terméket ajánlunk fel a visszaigazolásban.

Megrendelések feldolgozása hétköznapokon történik: (H-P: 10-16). A 16 óra utáni rendeléseket a következő munkanapon tudjuk feldolgozni. (A pénteken 16 óra után leadott megrendeléseket csak az azt követő héten dolgozzuk fel.)

Ügyfélszolgálatunk minden esetben visszaigazolja E-mailben, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. Ez esetenként akár 2-3 munkanap is lehet terméktípustól függően, de igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül értesítést küldeni.

Termékeink zöme beszállítói raktárról érhető el, 4-5 munkanapon belül termékskálától függően.

Minden megrendelésben szereplő termék szállításának várható időpontját visszaigazoló levelünkben elküldjük Vásárlóinknak. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendrendelések elutasítására!

Készlethiány miatt egyes esetekben a várakozási idő több lehet mint 4-10 munkanap, ilyen esetekben a státusz értesítő e-mail tartalmazza a készlethiány megszűnésének várható időpontját is! Az itt feltüntetett időpontok a beszállítótól származnak az esetleges csúszásokért felelősséget nem vállalunk!

Banki utaláshoz adatokat mailben küldjük amikor a termék szállítási időpontja is ismert már. Addig NE UTALJON!

Napi Akciós termékek szállítása

Napi akciós termékek megrendelése esetén Ügyfél tudomásul veszi, hogy a megrendelése visszaigazolása 5 munkanapon belül történik meg. A termék szállítására, (mivel az nincs raktáron) 10-14 munkanapon belül kerül sor. Előfordul olyan, hogy a készlet elfogy az akció vége előtt vagy csak korlátozott darabszámban, méretben vagy színben érkezik. Ekkor a napi akcióban meghirdetett termékek vonatkozásában a webáruház a készlet kifogyása miatt nem tudja vállalni a szállítást, illetve a megrendelések sorrendjében elégiti ki azokat, erről mailben értesítést küld Ügyfél részére. A napi akciós termékek vonatkozásában méret cserét sem tudunk biztosítani, mivel kifutó termékekről van.

A termék kedvező ára miatt ezért ne hagyja az utolsó pillanatra a rendelés leadását.

Termék szállítása

A Szolgáltató az Ügyfél vételi ajánlatának (megrendelésének) megérkezését követően köteles az Ügyfél részére a vásárlást elektronikus úton (e-mailben) visszaigazolni, mely azonban nem minősül az Ügyfél ajánlatát elfogadó e-mailnek. Amennyiben e visszaigazolás az ajánlat elküldésétől számított 5 munkanapon belül az Ügyfél részére nem érkezik meg, akkor a Szolgáltató ajánlati kötöttsége, illetve az Ügyfél bárminemű kötelezettsége minden további feltétel nélkül, automatikusan megszűnik. Munkaszüneti napok jelen ÁSZF szerint a Munka Törvénykönyvéről szóló 1992. évi XXII. törvényben megadott munkaszüneti napok, valamint a szombati, és vasárnapi napok. Az ajánlat elfogadására és a szerződés létrejöttére az 1.4. pontban foglaltak irányadók.

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni.
Ezt az igényét jelezheti ügyfélszolgálatunkon a +36-30-699-3484-es telefonszámon, vagy
e-mailen az [email protected] Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli.

Átnem vett, visszautasított, téves cimzéssel visszaérkezett csomagok esetén az Ügyfélt továbbiakban korlátozni fogjuk a webáruházunkba történő vásárlásban.

Szállítási költség

Érvényes 2018.március 01-től.

Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a legjobb csomagolási és szállítási módot megtaláljuk, miközben a költségeket a lehető legalacsonyabban tartjuk.
Szerződéses szállító partnerünk a GLS. Magyarországon kívül pedig az ő helyi, szerződött partnerei.

Minden csomagnak van szállítási költsége, mely a súlyon és méreten múlik (ha nem így van, azt jelezni fogjuk).
Ez a költség hozzáadódik a megrendelt termékek összértékéhez.
A Magyarországi postaköltségeket lentebb találja, más országokba a pontos díjazásért, kérjük, keressen minket.

Ha a rendelés beérkezésekor a választott cikkek vannak nálunk aktuálisan raktáron, az árucikkek 3 munkanapon belül feladásra kerülnek utánvéttel, előre fizetés esetén a fizetség beérkezését követően kerül erre sor. Ha a termék nem elérhető a kívánt színben, méretben vagy mennyiségben, kapcsolatba fogunk lépni Önnel és értesíteni fogjuk a lehetséges szállítási dátumról.

Minden Magyarországra kiszállított csomagot automatikusan a GLS Preadvice szolgáltatással adunk fel. Ez azt jelenti, hogy a futár előzetes értesítő sms-t küld a csomag érkezéséről, a kiszállítás napján reggel. Ebben megjelöl egy 3 órás időtartamot, amin belül a csomagot kiszállítja. Ha ez Önnek nem megfelelő, a feladó számán tudnak megállapodni egy másik intervallumban.

Kérjük, hogy rendeléskor minden esetben adjon meg olyan telefonszámot amin elérhető, hogy a kiszállító el tudja érni Önt és így elkerülhesse a csomag késedelmes kézbesítését.

Postaköltség számítása Magyarországra

A megrendelt termékek árához a következő táblázat alapján számítjuk a postaköltségeket, Magyarországra vonatkozóan:

Súly (kg)UtánvétesElőre fizetett
0,1-21440 Ft1170 Ft
2,1-51510 Ft1230 Ft
5,1-101650 Ft1330 Ft
10,1-151830 Ft1500 Ft
15,1-201940 Ft1620 Ft
20,1-252110 Ft1790 Ft
25,1-302630 Ft1990 Ft
30,1-403300 Ft
  • Ft

Csomagcsere ára: a kiszállítási díj Ft + 300.Ft

Bankkártyás fizetés a futárnak kiszállításkor

Lehetőség van a rendelést a GLS futárnál bankkártyával is kifizetni, azonban ebben az esetben, a szállítási költséget a rendelés összegének 0,99%-ának megfelelő tranzakciós díj terheli.
A fizetés a következő hitelkártyával vagy betéti kártyával teljesíthető: MasterCard, Maestro, Visa, American Express.

Kiszállítás választott GLS CsomagPont-ra

Ez esetben a szállítási díj egységesen 850 Ft , az utánvételi díj pedig, + 300.Ft .

Szállítás GLS CsomagPontra

Amennyiben GLS csomagponton szeretné átvenni a megrendelését. A megrendelés során a megjegyzés rovatba irja be a csomagpont nevét és címét. Kiszállítás az ország 200 településén található több mint 500 átvevőhelye közül oda, amelyik Önnek a leginkább kézenfekvő. A lehetőségek közül térképről választhat.

A GLS futárszolgálat, a feladást követő 1 munkanapon belül a választott címre szállítja a csomagját. Majd értesítőt küld Önnek SMS-ben vagy e-mailben. A küldemény 5 munkanapon belül vehető át érvényes személyi okmány bemutatásával, nyitva tartási időben.

Az utánvétes fizetési lehetőség minden átvételi ponton megoldott, több üzletben bankkártyát is elfogadnak.

További információk: csomag.hu